PW-logo-website

‘De beste schakels
vormen samen de sterkste ketting’

Rondom de woning

Makelaar

In het geval van een eigen woning die verkocht moet worden kunnen wij, wanneer u dit op prijs stelt, contact leggen met een geselecteerde makelaar in de betreffende regio.

Wij vragen offertes aan en brengen de wensen over die passend zijn bij de gehele afwikkeling. Factor tijd en planning staan hierbij centraal, waardoor er niet alleen onnodige kosten bespaard worden, maar ook een stuk gemak geboden wordt.

Opruimcoach

Het uitzoeken van persoonlijke spullen is voor veel mensen een intens proces. In een aantal gevallen vraagt dit om extra aandacht. Misschien is er sprake van een bijzondere verzameling, of had de nalater heel veel spullen waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Wij kunnen een opruimcoach inzetten die helpt om overzicht en ruimte te creëren. Ook voor het verkoop-klaar maken voordat de woning leeg is, kan dit een waardevolle toevoeging zijn in het proces.

Inboedel ontruiming

Als nabestaande wil je vaak graag een aantal tastbare herinneringen overhouden. Voor alles dat niet bewaard wordt, zal een andere bestemming gevonden moeten worden. Afhankelijk van de wensen, kan de inboedel opgekocht, opgeslagen, gedoneerd of afgevoerd worden.

Dit is voor veel nabestaanden niet makkelijk en voelt definitief. Wij hebben een aantal ontruimers geselecteerd die net als wij compassie hoog in het vaandel hebben staan.

Daarnaast speelt ook hier tijd een rol en is het van belang dat deze service past in de totale planning en organisatie.

Inboedel opslag

Wij beschikken binnen ons netwerk over verschillende gespecialiseerde bedrijven die uw spullen veilig en zorgvuldig op kunnen slaan.

Verhuizing

Of het nu gaat om opslag, meerdere bestemmingen waarheen verhuisd moet worden, of om specialistische verhuizingen. (antiek, kunst, piano, verzameling, archief); wij zorgen voor de juiste verhuizer. In ons netwerk van ervaren verhuizers zijn er meerdere mogelijkheden waardoor er met alle persoonlijke wensen rekening gehouden kan worden, met respect voor ieders persoonlijke omstandigheden.

Herstelwerkzaamheden woning (handyman)

Wanneer er voordat een woning verkocht of opgeleverd wordt, moeten er soms nog herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Ook dit kunnen wij organiseren en meenemen in de planning.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een wandje terugplaatsen, een nieuwe toiletpot instaleren of vloerbedekking verwijderen.

Schoonmaken woning

Voordat een woning verkocht kan worden of weer overdragen wordt aan de verhuurder, zal er in meer of mindere mate schoongemaakt moeten worden. Dit varieert van ‘bezemschoon’ tot professioneel reinigen. Voor nabestaanden geen prettige klus om te doen.

Afhankelijk van wat er nodig of gewenst is bieden wij altijd specialisten met ervaring en de juiste middelen.

 

 

uitleg dienstverlening

info@parelsenwijsheid.nl | 085 050 80 70 | KVK 85752746 | Privacy statement | Algemene voorwaarden