PW-logo-website

Vanuit kennis en ervaring voorzien wij
in persoonlijke behoeften

Over Parels en Wijsheid

Eigen ervaring
In korte tijd zijn wij als zussen geconfronteerd met het overlijden van onze beide ouders. Nauwelijks bekomen van een heftige periode die in het teken van (ver)zorgen stond, werden wij gedwongen na te denken over wat er allemaal nog meer moest gebeuren. Van hulpmiddelen die opgehaald moesten worden tot de vraag wanneer het huis leeg moest zijn. En natuurlijk de afhandeling van allerlei verplichtingen.

Verbaasd
Wij waren verbaasd dat de uitvaart tot in detail voor ons verzorgd werd, maar dat de fase na het afscheid zo onderbelicht bleek te zijn binnen de bestaande dienstverlening.

Juist na een vaak bewogen periode is er behoefte aan rust, met tijd voor jezelf en voor elkaar. Die rust zit tegelijkertijd ook in het hebben van overzicht, in de wetenschap dat alles goed geregeld wordt. 

Goed Team
Gelukkig waren wij het bij alle belangrijke keuzes en beslissingen steeds met elkaar eens. Niet alleen in de periode voorafgaand aan het overlijden van onze ouders, maar ook daarna bleken wij elkaar goed aan te vullen. Toch misten wij de mogelijkheid om deze afronding uit handen te kunnen geven aan een specialist met kennis en ervaring. Dan was er meer tijd geweest voor ons verwerkingsproces.

Om andere nabestaanden in deze behoefte te kunnen voorzien zijn wij Parels en Wijsheid gestart. Je zou kunnen zeggen dat vanuit het overlijden van onze ouders, Parels en Wijsheid is geboren.

Behalve dat wij samen aan één woord genoeg hebben, sluiten onze achtergronden nauw op elkaar aan. Hierdoor kunnen wij vanuit eigen kennis, ervaring en een breed netwerk, nabestaanden tot in detail bieden wat zij nodig hebben. 

2023_ParelsenWijsheid-65 (1)

Over Inge Nijsse

Inge heeft een brede achtergrond op het gebied van procurement. Zij heeft een ruime ervaring in het selecteren en het vertalen van maatwerk wensen naar verschillende soorten diensten.

Met 25 jaar ervaring binnen zowel corporate retail -als financiële organisaties heeft zij vele dienstverleners gecontracteerd. Hierbij stonden verbinding, kwaliteit en onderscheidend vermogen altijd voorop.

Het samenbrengen van mensen om te kunnen samenwerken vanuit hun persoonlijke kracht, specialisme en achtergrond heeft haar altijd veel energie gegeven.

Inge wordt getypeerd als analytisch, vindingrijk en verbindend.

2023_ParelsenWijsheid-56

Over Marieke Nijsse

Marieke begon haar loopbaan bij een grote theaterproducent als grimeur en haarwerkspecialist voor bekende musicals.

Na 17 jaar was het tijd voor vernieuwing en heeft haar interesse zich verlegd van de metamorfose van de buitenkant naar het herstel van de binnenkant.

Zij vond verdieping in diverse opleidingen die gericht waren op het opheffen van emotionele blokkades in het onderbewuste, wat geresulteerd heeft in het starten van haar eigen praktijk ‘Puur Harmonie’ in 2014.

Hier ontwikkelde zij een unieke vorm van sessies die coaching en behandelmethoden combineert. Hierbij wordt de oorzaak van een probleem bij de bron weggenomen. De vertaling naar een effectieve oplossing is daarbij het uitgangspunt.

Marieke wordt getypeerd als toegankelijk, sensitief en doortastend.

Wat zijn behalve deze aanvullende achtergronden de verbindende factoren van deze zussen?

Dat zijn relativeringsvermogen en een gezonde balans tussen compassie en humor, waarmee zij iedere situatie tegemoet treden. 
Zij zijn er zelf van overtuigd dat dit onderdeel is van de aan hen geschonken nalatenschap.

info@parelsenwijsheid.nl | 085 050 80 70 | KVK 85752746 | Privacy statement | Algemene voorwaarden